Start van hoofdcontent

BEVERWIJK

nl

Bijzondere vondst op Sint-Aagtendijk Beverwijk: Boa constrictor van één meter lang

1 februari 2022, 22.01 uur · Aangepast 2 februari 2022, 07.43 uur · Door Daphne Adrichem

De politie is op zoek naar de eigenaar van een Boa constrictor. De slang werd afgelopen zondag in Beverwijk aangetroffen door de dierenambulance. De politie zoekt mensen die meer weten over deze bijzondere vondst en mogelijk kunnen helpen bij het vinden van de thuisplaats van deze joekel van 1 meter lang. 

Politie IJmond

Afgelopen zondagmiddag werd de politie rond 12.05 uur gebeld door de dierenambulance met de melding dat zij het reptiel hadden gevonden op de Sint-Aagtendijk in Beverwijk ter hoogte van de oude vuilnisbelt. De politie heeft veel vraagtekens bij deze bijzondere vondst en deelde daarom vandaag een oproep op Facebook

Zij vragen om omwonenden melding te laten maken indien zij meer weten over wat er zich afgelopen zondagochtend heeft voorgedaan. Ook zijn ze op zoek naar camerabeelden uit de buurt, waarop mogelijke beelden staan van iemand die iets met deze Boa Constrictor te maken heeft. 

Download de app

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.