Ga naar Content

Jong Ajax-aanvoerder Regeer zet krabbel onder nieuw contract

Youri Regeer heeft een nieuw contract getekend bij Ajax. De talentvolle middenvelder uit Zandvoort zou aan het einde van het seizoen transfervrij zijn, maar heeft nu zijn handtekening gezet onder een nieuwe verbintenis die hem tot medio 2025 aan de club bindt. 

Youri Regeer juicht na zijn doelpunt tegen Emmen - Foto: Pro Shots / Ron Baltus

De achttienjarige Regeer scoorde dit seizoen al vijf doelpunten voor Jong Ajax. De ploeg van John Heitinga staat op een verdienstelijke vijfde plaats in de eerste divisie. Sinds februari 2020 komt Regeer uit voor Jong Ajax. Hij kwam inmiddels zestig keer in actie voor de beloftenploeg uit Amsterdam. 

Debuut

Bovendien maakte Regeer dit seizoen in de bekerwedstrijd tegen Barendrecht zijn debuut in het eerste van de Amsterdamse club. Vorige week maakte Regeer in de bekeroverwinning op Excelsior Maassluis zijn eerste treffer voor Ajax 1. 

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]