Ga naar Content

De Peiling: ik heb de leukste hond van Noord-Holland

Een trouwe vriend, altijd vrolijk of een echte knuffelaar. Staatsbosbeheer zoekt de leukste hond van onze provincie die kan helpen bij een campagne om mensen op het broedseizoen te wijzen. Ken of heb jij de leukste hond van Noord-Holland?

Presentator Aart van Eldik met Ollie - Foto:

Staatsbosbeheer zoekt de leukste hond van Noord-Holland die het boegbeeld wordt van een campagne om mensen op het broedseizoen te wijzen. In veel natuurgebieden mogen de honden een deel van het jaar loslopen. Maar straks, in maart, als de vogels weer eieren gaan leggen, moeten de trouwe viervoeters weer aan de lijn. Volgens Staatsbosbeheer is het belangrijk dat de dieren van maart tot september in rust kunnen broeden.

Hond 'Lieve' was eerder al te zien in de campagnes. Welke hond wordt de nieuwe Lieve? - Foto: Staatsbosbeheer

Vorig jaar was hond 'Lieve' het boegbeeld van de campagne. Lieve was te zien op banners in natuurgebieden. Aanmelden kan vanaf nu.

Naast deze leuke campagne willen wij op radio ook graag weten of jij de leukste hond van de provincie hebt of kent en waarom.

Op NH Radio hoor je De Peiling tussen 16:00 en 17:00 uur tijdens Spitstijd.
Bel of Whatsapp 088-8505152 als je mee wilt praten. Online reageren doe je op de Facebookpagina van NH Nieuws. Geen Facebook maar wel een mening? Mail dan naar [email protected].

Lees ook