Start van hoofdcontent

LANDSMEER

nl

Emotionele avond voor basketbalsters Landslake Lions: "Wij schrikken hiervan"

24 januari 2022, 18.26 uur · Aangepast 24 januari 2022, 18.46 uur · Door Thomas Brood

De basketbalsters van Landslake Lions hebben een zware zaterdagavond achter de rug. In de met 81-70 verloren wedstrijd tegen Den Helder liep Lions-speelster Tanya Bröring op het oog een zware knieblessure op en schreeuwde het uit van pijn op het veld. "Heftig, hier schrikken wij met zijn allen van", aldus Lions-trainster Marlous Nieuwveen na afloop van de wedstrijd.

Een emotionele avond voor basketbalsters van Landslake Lions - NH Nieuws

Bröring liep de blessure op in het derde kwart. Beide teams waren behoorlijk aangeslagen. Den Helder stond voor de blessure met een punt of tien voor. Toch knokte Lions zich terug tot vier punten. Halverwege het vierde kwart was het verzet van de thuisploeg gebroken en liep Den Helder weer uit. Eindstand: 70-81.

Emoties

Na afloop kwamen de emoties vrij bij Nieuwveen. "Die heb ik tijdens de wedstrijd even weggestopt en die kwamen na de wedstrijd eruit. Ik ben trots op de ploeg dat wij onze koppies niet hebben laten hangen", sprak een zichtbaar geëmotioneerde Nieuwveen na afloop.

"Ik ben trots op de ploeg dat wij onze koppies niet hebben laten hangen"

trainster landslake lions

NH Sport was zaterdagavond aanwezig bij Landslake Lions - Den Helder en maakte de bovenstaande reportage.

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]