Start van hoofdcontent

Noord-Holland

NL
V

Nieuw op nhnieuws.nl: 'Mijn regio' en 'net binnen'

24 januari 2022, 13.45 uur · Aangepast 24 januari 2022, 19.56 uur · Door Redactie

De website van NH Nieuws is sinds vandaag een aantal functies rijker. Zo bekijk je nóg makkelijker het nieuws uit jouw omgeving en hoef je niets te missen van wat er in de rest van de provincie gebeurt. We zetten drie veranderingen voor je op een rij:

1. Snel naar je eigen regionale platform

Onder de menubalk bovenaan de website vind je een extra menubalk. Hierin zie je - op alfabetische volgorde - alle regio’s staan. Zo klik je nog sneller door naar het nieuws bij jou uit de buurt.

2. Het laatste nieuws in ‘net binnen’

Wil je echt niks missen? Bekijk dan het blok ‘net binnen’ op de voorpagina van de website. Hier zie je in één oogopslag de laatste tien berichten die zijn gepubliceerd: van Den Helder tot het Gooi en van sportberichten tot de laatste afleveringen van je favoriete programma. Klik op ‘meer recent nieuws’ om nog meer verhalen te lezen.

NH Nieuws

3. Het nieuws uit jouw regio op de voorpagina

Met deze nieuwe functie lees je nu nóg meer nieuws uit jouw regio op de voorpagina van onze website. Welke regio dat is, kies je eenvoudig zelf via ‘beheer jouw regio’. Je kan meerdere regio’s kiezen. Op die manier blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit je woonplaats én bijvoorbeeld de regio waar je werkt of waar je vrienden en familie wonen.

NH Nieuws

Download de app

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.