Start van hoofdcontent

Sport

NL
V

Glurende fans schreeuwen Telstar naar de overwinning: "Geweldig dat ze dat doen!"

23 januari 2022, 19.12 uur · Aangepast 23 januari 2022, 20.30 uur · Door Thomas Brood

De Telstar-fans zijn niet meer te houden en willen dolgraag naar het stadion. Telstar-fan Jomanda toeterde zijn ploeg vanachter het hek naar de 1-0 overwinning op Jong Ajax. "Ik vind dat geweldig", zegt Telstar-trainer Andries Jonker.

Telstar-fans gluren door het hek tijdens wedstrijd - Pro Shots / Vincent de Vries

"Dat iemand de moeite neemt om op zondagmiddag op een dijkie vanachter een tralie-hek te gaan kijken. Dat hij dan ook nog zijn toeter meeneemt en hem gebruikt als Telstar het nodig heeft. Geweldig!", vervolgt Jonker.

Tekst loopt door onder de video.

Jonker lyrisch over Jomanda: "Geweldig dat iemand de moeite neemt om vanachter een hek te gaan kijken" - NH Nieuws

Chocoladereep voor shirt Plet

Jomanda was niet de enige fan die zich had verzameld. Al voor de wedstrijd waren er twee jongetjes die stonden te kijken. Zij wilden graag een chocoladereep ruilen voor het shirt van Glynor Plet.

Tekst loopt door onder de video.

Aan het begin van de wedstrijd werden de jongemannen nog weggestuurd door een steward, maar even later verzamelden steeds meer fans. De stewards durfden het dit keer niet aan om het handje vol mensen weg te sturen.

Tekst loopt door onder de video.

Het restant van de wedstrijd bleven de fans achter het hek staan. Na afloop probeerden zij het shirt van Plet nog te regelen, maar tevergeefs. Komende week gaan we nog een poging doen om het shirt te bemachtigen.

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]