Start van hoofdcontent

Sport

NL
V

Geen hosannastemming bij Jonk na winst op MVV: "Goed weekend, maar niet tevreden"

21 januari 2022, 23.09 uur · Aangepast 21 januari 2022, 23.31 uur · Door Frank van der Meijden

FC Volendam boekte vanavond een moeizame 1-0 overwinning op bezoek bij MVV. In Maastricht speelde het elftal van Jonk niet het dominante voetbal wat de ploeg zo graag wil spelen, maar waren er desondanks wel opnieuw drie punten. "Goed weekend gezien de stand op de ranglijst, maar over het spel ben ik zeker niet tevreden."

Wim Jonk was na afloop niet tevreden met het spel van FC Volendam - NH Sport

Naast dat Volendam won en dat de concurrentie punten verspeelde, werd er ook nog een clubrecord uit 1970 geëvenaard. De palingboeren zijn nu 21 wedstrijden op rij ongeslagen. Gedurende het duel kneep Jonk hem wel even of de bevrijdende 1-0 alsnog zou komen. 

Wim Jonk zag dat zijn ploeg onrustig was tegen MVV - NH Sport

Matchwinner

Uiteindelijk kwam die treffer voor FC Volendam van de voet van Walid Ould-Chikh. De middenvelder schoot in de zeventigste minuut raak. Ook Ould-Chikh zag dat het bij de koploper van de eerste divisie niet van een leien dakje ging. 

Walid Ould-Chikh over de moeizame overwinning op MVV - NH Sport

Ould-Chikh, die voor het eerst in zijn carrière samen met zijn broer Bilal een basisplaats had in een profwedstrijd, erkende dat het geen goede wedstrijd was van FC Volendam. Desondanks maakt de middenvelder zich geen zorgen over de aankomende wedstrijden in de tweede seizoenshelft.

Walid Ould-Chikh maakt zich geen zorgen over het spel FC Volendam - NH Sport

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]