Ga naar Content

Man (24) overleden bij zwaar ongeluk op snelweg A5 bij Boesingheliede

Bij een verkeersongeluk op snelweg A5 ter hoogte van knooppunt Raasdorp in Boesingheliede is een 24-jarige man uit Kudelstaart op slag overleden. Dat meldt de politie. Drie andere personen raakten gewond.

Foto: Inter Visual Studio

De man was bestuurder van een personenwagen die bij het ongeluk achter op een vrachtwagen botste. Een woordvoerder laat weten dat er drie andere personen in de auto zaten. Twee van hen raakten ernstig gewond, de derde heeft lichte verwondingen.

Volgens een politiewoordvoerder was er sprake van een beknelling. Kort na het ongeval werden er naast politie, ambulance en brandweer ook twee traumahelikopters ingezet.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Onderzoek

Vanwege de hulp aan de slachtoffers en een onderzoek naar de toedracht van het ongeluk was de hoofdrijbaan van de A5 richting Hoofddorp lange tijd dicht. Inmiddels is de weg weer volledig vrijgegeven.

De politie laat weten dat het graag in contact wil komen met mensen die de auto, een bordeauxrode Audi A2, hebben zien rijden. Ook dashcambeelden zijn welkom.

Download de app

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.