Ga naar Content

Telstar-aanwinst Giovanni: "Ik wil hier achter de spits spelen"

Gisteren werd Giovanni bij Telstar gepresenteerd als nieuwste aanwinst. De Braziliaan wordt gehuurd van buurman Ajax en is na Stanley Akoy en Randy Wolters de derde wintertransfer van de ploeg uit Velsen-Zuid. "Ik wil hier doelpunten maken en wedstrijden winnen", aldus Giovanni. 

Telstar-aanwinst Giovanni: "Ik wil hier achter de spitsen spelen" - NH Sport/Frank van der Meijden

Giovanni speelde 31 officiële wedstrijden voor Jong Ajax en werd daarin vaak als vleugelaanvaller gebruikt. "Ik ben naar Telstar gekomen omdat ik hier achter de spits kan gaan spelen. Ik ben geen links- of rechtsbuiten. Ik ben een nummer tien", aldus de 19-jarige aanvaller. 

"Ik ben geen links- of rechtsbuiten. Ik ben een nummer tien"

Telstar-speler Giovanni

Giovanni kan eventueel morgenavond al zijn debuut gaan maken voor Telstar. De Witte Leeuwen spelen dan namelijk de bekerwedstrijd tegen PSV. "Bij Ajax deed ik gewoon elke training mee. Ik ben honderd procent fit. Ik zou morgen graag willen spelen, maar het is natuurlijk aan de trainer om te bepalen of ik minuten krijg."

De wedstrijd tussen PSV en Telstar is morgenavond live te volgen op NH Radio. De uitzending van NH Sport begint om 18.30 uur. De aftrap in Eindhoven is om 18.45 uur. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]