Ga naar Content

She Hulk Jackie vaak herkend op straat: "Jij bent toch De Alleskunner?"

Jackie Koorn (32) heeft niet bepaald een saai leven. Ze is beveiliger, doet aan verschillende vechtsporten en fitnesst minimaal vijf keer per week. Ze staat altijd open voor nieuwe dingen en gaf zich daarom op voor het programma 'De Alleskunner'. 

Jackie deed mee aan De Alleskunner - NH Nieuws

De opnames voor dit programma waren alweer vorig jaar. Jackie streed samen met 99 andere deelnemers om gekroond te worden tot de echte 'alleskunner'. Dit kan je worden door verschillende spellen te winnen en als laatste over te blijven. Helaas brak Jackie haar teen en kon zij niet meer verder met het programma, maar ze kijkt alsnog terug op een mooi avontuur. "Ik heb het echt beleefd als een hele mooie ervaring", vertelt Koorn. 

She Hulk

Sinds kort gaat Jackie met een stoere bijnaam door het leven, die ze zelf heeft bedacht. De naam, 'She Hulk', is volgens haar ook vrij toepasselijk voor haar. "De hulk is groot en ik ben nooit echt een meisje-meisje geweest, dus waarom geen vrouwelijke hulk?", vertelt Jackie trots. 

"Ik ben nooit een meisje-meisje geweest"

Jacky koorn

Bekendheid

Jackie viel met haar tatoeages en lange haren erg op tijdens het programma. Ze wordt dan ook regelmatig nog herkend als ze op straat loopt. "'Jij bent toch de alleskunner?', wordt er dan geroepen." Zelf had Jackie nooit verwacht zo bekend te worden, maar ze heeft er nu geen problemen mee.

De kans is volgens Jackie dan ook aanwezig dat we haar in de toekomst misschien vaker op televisie kunnen gaan zien. "Als ze je vragen, ja waarom niet?", aldus Jackie. 

💬 Wil je niets missen uit de Noordkop?

Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]