Ga naar Content

Corona raakt ook Ajax Vrouwen, wedstrijd tegen sc Heerenveen uitgesteld

De wedstrijd tussen Ajax Vrouwen en sc Heerenveen Vrouwen van vrijdag 21 januari gaat niet door. Vanwege meerdere positieve coronauitslagen in het kamp van de Amsterdammers kan Ajax niet het vereiste minimum aantal speelsters meenemen naar Heerenveen.

Ajax Vrouwen vieren een doelpunt tegen ADO Den Haag - Foto: Pro Shots / Remko Kool

Nadat gisteren alle speelsters en staf waren getest, waren er meerdere positieve uitslagen. De positief geteste speelsters zijn direct in isolatie gegaan. De Amsterdamse club maakt vanwege privacyredenen niet bekend om welke speelsters het gaat.

Uitgesteld

Omdat het team voor de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen niet aan het door de KNVB vereiste minimum van twaalf veldspelers en één keeper kon voldoen, heeft Ajax contact opgenomen met de bond en een verzoek ingediend om de wedstrijd uit te stellen. Na overleg tussen de Ajax en de KNVB is besloten gehoor te geven aan dit verzoek. Er wordt nog gezocht naar een nieuwe speeldatum.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]