Start van hoofdcontent

Haarlem

NL
V

Zandvoortse horeca opent terrassen met 'You'll never walk alone'

15 januari 2022, 09.21 uur · Aangepast 15 januari 2022, 21.17 uur · Door Paul Tromp

Ook de Zandvoortse horeca doet zaterdagmiddag mee aan de protestactie om zo snel mogelijk weer open te kunnen gaan. De terrassen worden uitgezet tussen 13.00 uur en 17.00 uur en de actie zal bij alle winkels, restaurants en café's worden afgetrapt met het nummer 'You'll never walk alone'. 

John Dalhuijsen

Dat laat Ondernemers Belangen Zandvoort (OBZ) weten. Op de terrassen loopt overigens geen bediening rond en er wordt geen alcohol geschonken. Het is mogelijk om via take-away een bestelling te doen en dan op het terras plaats te nemen. 

Volgens OBZ is de protestactie in goed overleg georganiseerd met de gemeente. Eerder sprak burgemeester David Moolenburgh al zijn steun uit aan de roep van de horeca-ondernemers om meer mogelijkheden. Om 17.00 uur worden alle terrassen weer opgeruimd. 

Mediapartner Zandvoort Inside was vanmiddag bij de protestactie. 

Zandvoorter Willem van der Sloot, groot fan van het Engelse voetbal, heeft zijn spandoek beschikbaar gesteld aan de ondernemers. Dat komt zaterdagmiddag in de Haltestraat te hangen. (zie onderstaande foto)

Spandoek op huis Willem van der Sloot - Willem van der Sloot

Hoe steun jij de horeca vandaag?

Door de hele provincie gaan er kroegen, cafés en restaurants voor één dag open. Ga jij vanavond uiteten, of drink je vanmiddag een biertje in de kroeg? Laat ons door middel van een foto zien hoe jij de horeca steunt vandaag. De foto kun je sturen naar [email protected] 

Meer nieuws uit Haarlem e.o.?

💬 Blijf op de hoogte via onze Facebookgroep Nieuws uit Haarlem en omgeving. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws.

📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via NHNieuws.nl/Haarlem.

🔔 Download de app en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt

📧 Stuur ons jouw tips op [email protected]

✏️ Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]