Ga naar Content
Amsterdam

Vrouw (55) opgepakt na dood 79-jarige vrouw in Amsterdam-Zuid

11 januari 2022, 15.50 uur · Aangepast 11 januari 2022, 17.44 uur
Door: AT5/NH Amsterdam · Foto:

De politie heeft een 55-jarige vrouw opgepakt vanwege de dood van een 79-jarige vrouw in de Dintelstraat in Amsterdam-Zuid. Het gaat volgens buren en de familie van het slachtoffer om de dochter van de bejaarde vrouw, maar de politie wil dat niet bevestigen.

Het lichaam van de bewoonster werd afgelopen zondagochend aangetroffen na een melding. Omdat agenten het vermoeden hadden dat er mogelijk sprake was van een geweldsincident werd er een onderzoek gestart. De Forensische Osporing deed onderzoek en er stond daarom een container van de politie in de straat. 

De verdachte werd in de woning aangehouden waar de dode vrouw werd aangetroffen, maar meer informatie wil de politie niet over haar geven. "In het belang van het onderzoek alsmede vanuit privacyoverwegingen kan er geen nadere informatie worden verstrekt over de relatie tussen de verdachte en het slachtoffer."

Buurvrouw over politieonderzoek - NH Nieuws

Wel wordt er gezocht naar getuigen die mogelijk iets  verdachts hebben gezien of gehoord in de omgeving van de woning aan de Dintelstraat wat mogelijk met de dood van de vrouw te maken heeft. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen uit Amsterdam?

Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]