Ga naar Content

Doe mee: onderzoek naar functioneren van jouw gemeente

Met de verkiezingen op komst, lopen lokale politici zich alweer warm om hun plannen in jouw gemeente te verkondigen. NH Nieuws vindt het cruciaal om voor het voetlicht te brengen wat jij vindt dat er in jouw gemeente moet gebeuren en hoe jij aankijkt tegen de prestaties van jouw gemeentebestuur de afgelopen vier jaar. Daarom doen we in samenwerking met Kieskompas, en met onze lokale partners een groot onderzoek onder Noord-Hollanders. 

Foto: NH Nieuws

Samen met de lokale omroepen waar we mee samenwerken hebben we stellingen geformuleerd die specifiek ingaan op de onderwerpen die de afgelopen vier jaar in jouw gemeente speelden. Bijvoorbeeld het goedkeuren van ingrijpende bouwprojecten, het aanpassen van een verkeerssituatie of de mate waarin jouw gemeente heeft gewerkt aan verduurzaming. Wij willen graag weten hoe jij de balans opmaakt. 

Hete Hangijzers

Ook horen wij graag welke kwesties in jouw gemeente in elk geval moeten worden opgepakt door het nieuwe gemeentebestuur. Welke ‘hete hangijzers’ zijn zo urgent dat ze niet kunnen blijven liggen? 

Klik hier om deel te nemen aan het onderzoek. Het neemt ongeveer 6 tot 8 minuten in beslag.

Download de app

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.