Ga naar Content

Man (47) aangehouden in Duitsland voor dodelijke steekpartij in Beverwijk

Een 47-jarige man uit Beverwijk is in Duitsland aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dodelijke steekpartij in de Beverwijkse Kloosterstraat gisteren. Hierbij kwam een 48-jarige man om het leven.

Foto: NH Nieuws

De Beverwijker vluchtte na de steekpartij, maar kon op het vliegveld van Düsseldorf worden aangehouden. Hij zit in Duitsland vast en zal later worden uitgeleverd aan Nederland. 

De politie kreeg gisterochtend rond 4.20 uur door dat er iemand zwaargewond was geraakt. Toen zij bij het huis aan kwamen, was de man al overleden.

Na de steekpartij werd ook een 51-jarige man aangehouden. Hij werd na verhoord weer vrijgelaten, maar is nog wel verdachte in de zaak.

'Niet verbaasd' 

Buurtbewoners schrokken gisteren van het nieuws,  maar waren niet verbaasd. "Er gebeuren wel vaker dat soort dingen", zei een voorbijganger op straat. "Deze buurt is best gevaarlijk." Dat kan een jongen beamen. "Er gebeurt hier weleens van alles." 

Lees ook

Download de app

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.