Start van hoofdcontent

Sport

NL
V

'Foutje en vermoeidheid' doen Telstar de das om volgens Fernandes

9 januari 2022, 16.47 uur · Aangepast 9 januari 2022, 17.09 uur · Door Erik-Jan Brinkman

Na een klein kwartiertje spelen spatte het afstandsschot van Rashaan Fernandes uiteen op de lat. "We speelden op dat moment heel goed." Helaas kon de snelle Telstar-aanvaller de 0-1 voorsprong niet verdubbelen en keerde FC Volendam even later terug in de wedstrijd en trok de overwinning over de streep, 2-1.

Rashaan Fernandes over het eerste half uur - NH Nieuws

Veel tevredenheid over het eerste half uur bij Rashaan Fernandes. "We speelden Telstar-voetbal." Dat geldt ook voor coach Andries Jonker, die genoot hoe zijn ploeg uit de startblokken kwam tegen de koploper van de eerste divisie.

Tekst loopt door onder de video.

Andries Jonker over de goede start van zijn ploeg - NH Nieuws

Goed beginnen aan de wedstrijd en vervolgens de punten weggeven dat is Telstar al weleens vaker overkomen dit seizoen. Fernandes zocht na afloop naar een verklaring. "Foutje en beetje vermoeidheid."

Tekst loopt door onder de video.

Rashaan Fernandes over het weggeven van de voorsprong - NH Nieuws

Al tien wedstrijden op rij heeft Telstar niet gewonnen. De laatste overwinning dateert van 18 oktober. Toen wonnen de Witte Leeuwen met 3-2 op bezoek bij Jong PSV. Vrijdag ontvangt Telstar in eigen huis MVV.

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]