Start van hoofdcontent

Sport

NL
V

Bizar! Telstar-invaller Liesdek binnen één minuut geblesseerd, vervanger Taha breekt vinger

9 januari 2022, 16.00 uur · Aangepast 9 januari 2022, 16.41 uur · Door Stephan Brandhorst

Het leek Telstar enige tijd behoorlijk voor de wind te gaan in de vissersderby tegen FC Volendam. Maar in de slotfase kreeg trainer Andries Jonker ineens met het blessurespook te maken. Yaël Liesdek en Redouan Taha El Idrissi kregen binnen no-time met fysieke tegenslagen te maken.

Yael Liesdek en Redouan Taha El Idrissi - Pro Shots

Liesdek kwam in de 76ste minuut binnen de lijnen voor Anthony Berenstein. De verdediger kampte binnen een minuut al met een achillespeesblessure en moest alweer naar de kant. Zijn vervanger was Redouan Taha El Idrissi en die bleef ook niet gespaard. Hij brak in de wedstrijd zijn middenhandsbeentje, maar kon de wedstrijd wel uitspelen.

Volgens Jonker ziet de blessure van Liesdek er op het eerste oog zeer ernstig uit. Als blijkt dat de eerste bevindingen kloppen, zou het weleens einde seizoen voor de verdediger kunnen zijn.

Telstar-trainer Andries Jonker over de blessures - NH Nieuws / Erik-Jan Brinkman

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]