Ga naar Content

Politie en marechaussee beëindigen illegaal feest op Haarlems industrieterrein

De politie en marechaussee hebben vannacht een illegaal feest beëindigd in een bedrijfspand aan de Haarlemse Werkmanweg. 

Foto: NieuwsFoto.nl / Chris Soellaart

Het feest zou rond 21.00 uur zijn begonnen in een bedrijfshal. De politie kwam het feest rond 2.30 uur op het spoor tijdens een surveillance. Op het feest waren zo'n 400 mensen afgekomen. Bij het zien van de politie vertrokken de feestvierders zonder problemen, zo meldt de politie. 

Feest groots opgezet

Het feest was volgens de politie groots opgezet. Zo was er een professionele geluidsinstallatie, een bar met een prijslijst en de mogelijkheid om te pinnen.  Ook hadden bezoekers volgens de politie entree betaald om binnen te komen.

Niemand werd aangehouden en er zijn geen boetes uitgedeeld. Er wordt onderzoek gedaan naar de organisatie van het feest.

Partyboat

De politie wist gisteravond te voorkomen dat er nog een illegaal feest plaatsvond. Tijdens een online surveillance op social media stuitte de politie op een uitnodiging voor een feest op een partyboot in Spaarndam.  In de omgeving van de opstapplaats werd rond 22.00 uur een sloep aangetroffen die bezoekers naar de boot moest brengen. 

Op de boot werden fusten bier en 82 liter lachgas gevonden. Negentien mensen hebben een boete gekregen. 

Download de app

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.