Ga naar Content

LIVE NH Sport: Vissersderby tussen FC Volendam en Telstar

De Noord-Hollandse derby tussen FC Volendam en Telstar staat vandaag op het programma. De aftrap is om 12.15 uur. NH Sport is erbij met live-verslag van de eerste tot de laatste minuut. Beluister hieronder naar het commentaar van Erik-Jan Brinkman en Edward Dekker.

Luister hier live naar de wedstrijd FC Volendam - Telstar - Foto: NH Sport

De thuisploeg is de grote favoriet. FC Volendam is koploper in de eerste divisie met drie punten voorsprong op nummer twee Excelsior. In de laatste achttien competitiewedstrijden bleef de ploeg van Wim Jonk ongeslagen. Vorig seizoen wonnen de Volendammers met 2-0.

Tekst gaat verder onder de video.

Wim Jonk: "Eerste wedstrijd na de winterstop moet je er goed bij zitten" - NH Sport/Frank van der Meijden

Voor Telstar is het een heel ander verhaal. De Velsenaren staan zestiende in de eerste divisie en hebben al negen competitieduels niet weten te winnen. Eerder dit seizoen won FC Volendam met 5-1, maar de overige statistieken waren in het voordeel van Telstar.

Tekst gaat verder onder de video.

Andries Jonker over de wedstrijd tegen buurman FC Volendam - NH Nieuws

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]