Ga naar Content

Balen voor ontketende Tallon Griekspoor: geen duel met Rafael Nadal

Een voetblessure heeft ervoor gezorgd dat Tallon Griekspoor vannacht niet heeft kunnen spelen tegen Rafael Nadal. De tennisser uit Nieuw-Vennep stond voor het eerst in zijn loopbaan in de kwartfinale van een ATP-toernooi. Daarnaast is hij bezig aan een zegereeks van 28 wedstrijden.

Tallon Griekspoor - Foto: Hans van der Valk/Orange Pictures

"Dit zijn de wedstrijden waar je het voor doet. Helaas moet ik me afmelden met een voetblessure. Ik doe er alles aan om over tien dagen fit te zijn voor de Australian Open", laat Griekspoor, die nooit eerder tegen Nadal speelde, weten via Twitter.

In Melbourne wist Griekspoor te winnen van Dominik Koepfer en Alexei Popyrin. Daardoor lijkt de Noord-Hollander zich komende maandag voor het eerst te gaan melden in de top 60 van de wereld. Momenteel staat hij 65e.

NH Sport maakte onlangs onderstaand item over het succesjaar van Griekspoor.

Het bizarre jaar van Tallon Griekspoor - NH Sport/Stephan Brandhorst

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]