Ga naar Content

Concurrent van FC Volendam in de markt voor verdediger Mike Eerdhuijzen

Mike Eerdhuijzen staat voor een eventueel vertrek in de winterstop bij FC Volendam. De 21-jarige centrale verdediger staat in de belangstelling van FC Emmen, de nummer drie in de eerste divisie. Van een akkoord is echter nog geen sprake, zo melden beide clubs.

FC Volendam-verdediger Mike Eerdhuijzen - Foto: Pro Shots / Toon Dompeling

RTV Drenthe heeft met Michel Jansen, technisch directeur van FC Emmen, gesproken en hij bevestigt dat Emmen hem 'een interessante speler' vindt. Of de club zich al bij Volendam gemeld heeft, is nog onbekend. FC Volendam laat op haar beurt weten dat er geen concrete interesse voor Eerdhuijzen is van zowel Emmen als een andere club.

Eerdhuijzen is dit seizoen onder Wim Jonk niet meer verzekerd van een basisplaats bij FC Volendam. De centrale verdediger moet het sinds de komst van Damon Mirani vooral doen met invalbeurten bij de koploper in de eerste divisie.

Alex Plat

De komende transferperiode lijkt er naast het mogelijke vertrek van Eerdhuijzen meer te gebeuren in Volendam. Middenvelder Alex Plat meldde vandaag aan NH Sport dat hij mag uitkijken naar een andere club.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]