Ga naar Content

Pakketbezorger aangevallen door buurtbewoner met hamer in Wormer

Een bezorger van PostNL is vanmiddag op straat in Wormer aangevallen door een buurtbewoner met een hamer. Een woordvoerder van de politie laat weten dat de bewoner is aangehouden.

De pakketbezorger raakte lichtgewond - Foto:

Het is nog onduidelijk waarom de man de bezorger opeens te lijf ging met een hamer, maar volgens de politie zou het niet gaan om een overval.

Er ontstond een worsteling tussen de twee waarbij de hamer uiteindelijk niet is gebruikt. De bezorger raakte hierbij lichtgewond aan zijn gezicht. Hij is gecontroleerd door ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Aangifte

De PostNL-medewerker heeft aangifte gedaan, waarna de politie de buurtbewoner heeft aangehouden. De man zit momenteel nog vast. 

In de Facebookgroep "Je bent een Wormerlander als…" reageert de buurt geschrokken op de aanval op 'hun' bezorger. "Waar slaat dit op, hij stond gisteren nog bij mij aan de deur", schrijft een bewoner.

PostNL laat weten nog niet op de hoogte te zijn van de aanval.

Foto:

Download de app

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.