Ga naar Content

Gerelateerde videos

Bakkie Pleur: rondvliegende prullenbak, voetbaltassen en rollen tape

In de rubriek 'Een vers Bakkie Pleur met Van Galen en Keur', hebben de oud-voetballers het dit keer over donderspeeches. "Je kan dat niet iedere keer doen, maar ik geloof er wel in", aldus Keur.

Foto:

Prullenbak

Piet Keur was jarenlang trainer van voetbalclub SV Zandvoort. In de rust van een belangrijke wedstrijd werd Keur boos op zijn ploeg. "Iedereen zat suf voor zich uit te staren. Ik pakte een vuilnisbak en gooide die door de hele tent heen. Die kwam op de linkback terecht. Dat kwam wel goed uit, want ik wilde hem toch wisselen", vertelt Keur.

"Ik pakte een vuilnisbak en gooide die door de hele tent heen"

oud-voetballer piet keur

Rol tape op het oog van de materiaalman

Barry van Galen en Piet Keur hebben vroeger samen gevoetbald bij HFC Haarlem. Niet alleen als trainer, maar ook als speler liet Keur zich gelden in de kleedkamer. Zo zag hij dat er te veel spanning op het team zat voor een bekerwedstrijd tegen TOP Oss. In een hilarische anekdote vertelt Keur hoe hij de spanning van de ploeg haalde.

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]