Ga naar Content

Gerelateerde videos

De Aftrap van vrijdag 26 november met Tom Overtoom en Damon Mirani

Damon Mirani is aanvoerder van FC Volendam dat dit seizoen maar één doel heeft: promoveren naar de eredivisie. Tom Overtoom was een groot talent uit de Ajax-opleiding en de beste op het jeugd-WK van 2002 in Frankrijk. Nu wil hij vooral zoveel mogelijk speelminuten maken bij Telstar. Beide voetballers zitten in aflevering 17 van De Aftrap aan tafel bij presentatoren Jack Mühren en Edward Dekker.  

Voormalig FC Volendam-captaine Mathieu Boots speelt straat voetgolf in Lutjebroek tegen verslaggever Erik-Jan Brinkman. De verliezer haalt een nat pak.

Mathieu Boots versus Erik-Jan Brinkman (r) - Foto: Mathieu Boots versus Erik-Jan Brinkman (r)

En zoals elke week wijzigt ons elftal van FC De Aftrap op twee plekken. Niet de minste spelers worden deze keer uit de basis gehaald.

De Aftrap is elke vrijdagavond op tv te zien bij NH Sport om 18.15 / 20.15 / 22.15 / 00.15 uur. Alle afleveringen terugkijken? Ga naar nhnieuws.nl/de-aftrap.

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]