Ga naar Content

Herboren Martijn Kaars weer op de flanken bij Volendam: "Diepte, scorend vermogen en energie"

Koploper FC Volendam verdedigt vrijdagavond in het eigen stadion opnieuw de koppositie in de eerste divisie. FC Den Bosch komt op bezoek bij de Volendammers, die deze week naast een nieuw veld ook extra voorzorgsmaatregelen rondom het stadion hebben genomen.

Volendam-stadion hermetisch afgesloten - NH Sport / Stephan Brandhorst

Afgelopen weekend ging het in en rondom meerdere voetbalstadions mis met voetbalsupporters. Jonk hoopt dat de supporters dit weekend hun gezonde verstand gebruiken. "Er leeft onzekerheid bij de mensen. Dan krijg je gedrag wat je niet graag ziet. Daar schieten we met z'n allen niets mee op."

Den Bosch

FC Volendam krijg vrijdagavond bezoek van FC Den Bosch. De middenmoter in de eerste divisie is inmiddels zes competitieduels op rij ongeslagen. "Zij spelen met vertrouwen. Dat doen wij ook. Dus dan kan een leuke interessante wedstrijd worden."

Tekst loopt door onder de video.

Jonk: "Twee ploegen met vertrouwen" - NH Sport / Stephan Brandhorst

In de wedstrijd tegen Jong Ajax (4-4) vond Jonk dat de buitenspelers te weinig brachten. In de rust kwam Martijn Kaars binnen de lijnen en deed het dusdanig goed dat hij afgelopen maandag tegen Jong FC Utrecht (0-1) in de basis mocht starten. "Je kijkt per wedstrijd wat nodig is", aldus Jonk.

Kaars

De laatste weken duikt de naam van Kaars steeds vaker op in de opstelling. Tegen FC Emmen een hele wedstrijd, de tweede helft tegen Jong Ajax en 63 minuten vanaf het begin tegen Jong FC Utrecht. "De trainer weet wat 'ie aan me heeft", stelt Kaars, die dit seizoen concurrentie van Ibrahim El Kadiri en Achraf Douiri krijgt.

Tekst loopt door onder de video.

Martijn Kaars speelt zichzelf weer in het elftal bij Volendam - NH Sport / Stephan Brandhorst

FC Volendam tegen FC Den Bosch begint vrijdagavond om 20.00 uur in Volendam. De wedstrijd is live te volgen tijdens de sport-uitzending op NH Radio. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]