Ga naar Content

Telstar-verdediger Bensabouh lang uitgeschakeld

Telstar moet het lang stellen zonder verdediger Anwar Bensabouh. "Dat doet zeer. Ik denk dat het pas het voorjaar wordt wanneer hij weer kan spelen", aldus trainer Andries Jonker.

Anwar Bensah\bouh in actie tegen Kozakken Boys - Foto: Orange Pictures

Bensabouh raakte een aantal weken geleden tijdens de bekerwedstrijd tegen Kozakken Boys geblesseerd. Nu is dus duidelijk dat het lang gaat duren voordat hij weer terug is. De voetballer kwam deze zomer over van Almere City FC en was een vaste waarde in het team van Andries Jonker.

TOP Oss

Telstar gaat morgen op bezoek bij TOP Oss, de nummer negentien van de eerste divisie. "Wij hebben de afgelopen weken gewerkt aan de verdedigende organisatie. Er was behoefte aan duidelijkheid en vastigheid. Dan maar een stapje terug, maar dat gaan wij morgen niet doen", blikt Jonker vooruit.

"Dan maar een stapje terug, maar dat gaan wij morgen niet doen"

telstar-trainer andries jonker

Andries Jonker over TOP Oss uit, de ziekenboeg en wie gaat er keepen? - NH Nieuws

Wie staat er onder de lat?

De laatste wedstrijd was keeper Trevor Doornbusch ziek. Daardoor stond Abdel el Ouazzane op doel. Wie er in Brabant gaat keepen, is nog niet bekend. Andries Jonker wilde daar niets over kwijt.

TOP Oss - Telstar is morgen live te horen bij NH.

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]