Drie Amsterdamse vrienden, alle drie chef-kok, hadden een gedeelde passie: worsten maken. Op een stage in Italië ontdekten ze dat daar Nederlandse varkens werden verwerkt. Dat kan natuurlijk beter gewoon in Nederland zélf, bedachten ze.
Inmiddels worden er in de fabriek van de vrienden ruim 2 miljoen worsten per jaar geproduceerd. In deze aflevering van Pak An Doen praat presentator Isabella met een van de vrienden.
Marc duikt ondertussen de virtuele wereld in in Zwaag en maakt kennis met een nieuwe circulaire marktplaats voor bouwmaterialen in Zaanstad.
Pak an doen
Noord- Hollanders zijn slim, innovatief en ondernemend. In het tv-programma Pak an doen kijken we hoe de nuchtere Noord- Hollander het aanpakt. We testen niet en spreken geen oordeel uit. We signaleren, kijken naar verscheidenheid en zoeken opmerkelijke initiatieven op. Wat is het geheim van succesvol zijn? En welke tips hebben ervaren ondernemers voor de beginners?
Tips? Stuur een mail naar [email protected]