Ga naar Content

Duidelijke taal van Jong AZ-coach Martens na betere wedstrijdinstelling tegen FC Emmen: "Enige manier"

Een punt tegen één van de titelkandidaten is geen verkeerd resultaat voor Jong AZ. Toch baalde Maarten Martens van de 0-0 tegen FC Emmen. "We konden ons vandaag belonen."

Maartens Martens houdt dubbel gevoel over aan de 0-0 tegen FC Emmen - NH Nieuws

De grootste kansen waren er inderdaad voor Jong AZ. Zo schoot Peer Koopmeiners op de lat en ook Iman Griffith had halverwege de tweede helft de hoek voor het uitkiezen, maar de aanvaller schoot van dichtbij hoog over. Wel hield Jong AZ weer eens de nul. Doelman Beau Reus stond na afloop ook met glimlach voor de camera. "Iedereen was scherp."

Tekst loopt door onder de video. 

Beau Reus over de scherpte van zijn ploeg tegen FC Emmen - NH Nieuws

Duidelijke taal

De wedstrijdinstelling tegen FC Emmen wil Maarten Martens elke week zien. De coach van de Alkmaarse beloften miste dat afgelopen weken weleens en liet dat ook duidelijk weten aan zijn ploeg vertelt hij aan NH Sport na afloop. "Dat is de enige manier."

Tekst loopt door onder de video. 

Duidelijke taal van Maarten Martens - NH Nieuws

Met het behaalde punt staat Jong AZ nog steeds elfde op de ranglijst. Vrijdag gaan de mannen van Martens naar Brabant voor de uitwedstrijd tegen FC Eindhoven. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]