Start van hoofdcontent

Amsterdam

NL
V

Burgemeester Halsema: steek een duim op naar politieagenten

22 november 2021, 13.38 uur · Door AT5/NH Amsterdam

Burgemeester Femke Halsema roept Amsterdammers op om hun waardering voor de politie te uiten. Volgens haar verdienen alle agenten 'een groot compliment, onze steun en solidariteit'. "Kom je agenten tegen op straat laat dan weten hoe blij je bent met hun inzet en trouw."

"Steek een duim op of maak een praatje als er tijd voor is", schrijft ze op Instagram. Volgens Halsema is er afgelopen weekend door de Amsterdamse politie 'hard gewerkt in moeilijke omstandigheden'. " Zowel in Amsterdam als andere steden waar onze politiemensen bijstand verleenden."

Het afgelopen weekend was onder meer veel politie op de been bij een coronaprotest in de stad. Hoewel die demonstratie vanwege de ongeregeldheden in Rotterdam werd afgelast, waren er toch duizenden mensen op af gekomen. Uiteindelijk verliep het protest zonder ongeregeldheden.

Halsema: "Ongeacht de verschillende opvattingen over de coronapandemie of de maatregelen: kom je agenten tegen op straat laat dan weten hoe blij je bent met hun inzet en trouw. Steek een duim op of maak een praatje als er tijd voor is."

💬 Wil je niets missen uit Amsterdam?

Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]