Ga naar Content

Telstar opnieuw zonder Overtoom tegen ADO Den Haag

Telstar moet het vrijdag tegen ADO Den Haag opnieuw stellen zonder de geblesseerde middenvelder Tom Overtoom. "Zondag speelde Niels van Wetten op zijn plaats. Dat is een optie, maar andere jongens kloppen ook op de deur", aldus trainer Andries Jonker.

Tom overtoom in de achtervolging bij Mark Kleinen (l) - Foto: Pro Shots/Toin Damen

4-3-3 of 3-5-2? 

Telstar begon zondag in de wedstrijd tegen De Graafschap (1-1) in een 4-3-3 opstelling, terwijl de Witte Leeuwen de afgelopen jaren 3-5-2 spelen. Op basis van de laatste training lijkt het erop dat ook tegen ADO Den Haag 4-3-3 gespeeld gaat worden. "Het zou mooi zijn als wij beide systemen kunnen spelen. Wij hebben vandaag getraind met 4-3-3 en gisteren in 3-5-2. Wat wij morgen doen, moeten wij nog beslissen", aldus Jonker.

Ronald Koeman jr., Anwar Bensabouh en Tom Overtoom zijn vanwege blessures niet van de partij.

Tekst gaat door onder de video. 

Telstar-trainer Jonker: "Aanvallend moeten wij meer brengen" - NH Nieuws

Testspelers Randy Wolters en Mo Betti 

Randy Wolters en Mo Betti trainen momenteel mee bij Telstar, maar de kans lijkt niet zo groot dat de voetballers aan de selectie worden toegevoegd. "Wij hebben een lijst van verzoeken van spelers die graag mee willen doen. Soms willigen in. Dat wil niet zeggen dat ze hier komen spelen, maar die helpen ons om elf tegen elf te spelen", aldus Jonker.

Andries Jonker over testspelers Randy Wolters en Mo Betti - NH Nieuws

Telstar - ADO Den Haag begint vrijdag om 20.00 uur en is live te horen op NH Radio.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]