Ga naar Content

19-jarige man voorlopig nog vast op verdenking betrokkenheid steekincident Purmerend

Bij het steekincident afgelopen zondagavond in Purmerend, waarbij een 14-jarige jongen ernstig gewond raakte, is een 19-jarige man aangehouden. De man is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau en zit momenteel nog vast. Dat meldt de politie. 

Een 14-jarige jongen is neergestoken in Purmerend - Foto: Inter Visual Studio

De politie kreeg zondag rond 20:30 uur de melding binnen. In de omgeving van de Hoogstraat/Nieuwstraat had een steekincident plaatsgevonden. Agenten troffen het slachtoffer, een 14-jarige jongen, in de Koestraat aan. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis gebracht. 

Nog vast 

Niet veel later meldde zich een 19-jarige man bij het ziekenhuis die eveneens bij een steekincident gewond zou zijn geraakt. Na onderzoek en behandeling in het ziekenhuis werd deze man diezelfde avond nog aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het steekincident in Purmerend. De man is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau en zit op dit moment nog vast.

Getuigen

De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit. Momenteel doet de recherche onderzoek naar de toedracht van het steekincident. Graag komen zij in contact met mensen die mogelijk meer informatie hebben.

Download de app

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.