Ga naar Content

Telstar-middenvelder Van Doorm: "Je hoopt stiekem op meer dan een punt"

Telstar speelde vanmiddag op bezoek bij De Graafschap gelijk: 1-1. Volgens Telstar-middenvelder Sven van Doorm was een punt terecht gezien de wedstrijd. "Met een punt ben je blij, maar na die 1-1 hoop je toch nog op iets meer", aldus Van Doorm. 

Sven van Doorm: "Had misschien wel meer in gezeten dan een punt" - NH Sport/Frank van der Meijden

"We kunnen gewoon nog steeds heel goed voetballen. We moeten er alleen wel zelf in geloven", vertelt Van Doorm na afloop van het duel voor de camera van NH Sport. "Vandaag hebben we laatste zien dat we ook een hele wedstrijd goed kunnen voetballen. Achteraf gezien hadden we vandaag op iets meer gehoopt dan een punt."

"Als hier vandaag fans hadden gezeten, dan hadden ze zich denk ik verveeld"

Telstar-Trainer Andries Jonker

Ook Telstar-trainer Andries Jonker kon na afloop blij zijn met een punt in Doetinchem. "We hebben verdiend een punt gepakt. We hebben er ook erg hard voor moeten werken. Zij hebben eigenlijk maar één keer ons kunnen verrassen en daar kwam gelijk een doelpunt uit. Dit resultaat zorgt wel voor een goed gevoel in de ploeg", aldus Jonker. 

Andries Jonker: "Ze hebben ons in negentig minuten maar één keer verrast" - NH Sport/Frank van der Meijden

Geen publiek

Het niveau van de wedstrijd was niet bepaald om over naar huis te schrijven.  Jonker: "De eerste twintig minuten leek het wel alsof wij hun de bal wilden geven. Dat was natuurlijk niet de bedoeling. Daarna werd het gelukkig wel beter. Voor beide goals gebeurde er heel erg weinig en ik denk dat als hier vandaag fans hadden gezeten, dan hadden ze zich denk ik wel verveeld."

Telstar staat na het gelijke spel op de 15e plaats in de eerste divisie. De Velsenaren hebben 17 punten uit 15 wedstrijden. Aanstaande vrijdag wacht op Sportpark Schoonenberg de wedstrijd tegen ADO Den Haag.

Andries Jonker: "Veel strijd voor dit punt geleverd" - NH Sport/Frank van der Meijden

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]