Ga naar Content

Hovocubo laat FC Eindhoven ontsnappen in zaalvoetbaltopper

Het is Hovocubo vanavond niet gelukt om te winnen van grote concurrent FC Eindhoven. Vijf minuten voor tijd stonden de Noord-Hollanders met 2-0 voor, maar de bezoekers sleepten alsnog een gelijkspel uit het vuur: 2-2.

Zaalvoetbaltopper Hovocubo - FC Eindhoven - Foto: NH Sport / Erik-Jan Brinkman

Beide ploegen hadden tot dit duel al hun acht competitiewedstrijden gewonnen dit seizoen. Hovocubo leek op weg om die reeks door te zetten, want een kleine tien minuten voor tijd zorgde Soufian Charraoui voor de 2-0. In de eerste helft had Lahcen Bouyouzan de thuisploeg op voorsprong gezet.

Tekst loopt onder de video door.

Sander van Dijk na de 2-2 tegen FC Eindhoven - NH Nieuws

Teleurstellend einde

In de slotfase ging het echter mis voor de ploeg van trainer Sander van Dijk. Eerst scoorde Dennis van den Eijnden en even later maakte Saïd Bouzambou de 2-2. Op het moment van de gelijkmaker waren er nog maar 28 seconden te spelen.

FC Eindhoven blijft koploper op basis van doelsaldo. Zowel Hovocubo als FC Eindhoven is al zeker van de kampioenspoule.

Tekst loopt onder de video door.

Soufian Charraoui over de 2-2 tegen FC Eindhoven - NH Nieuws

Overige uitslagen

In Amsterdam speelde Lebo vanavond thuis tegen Texel'94. De thuisploeg won met 6-3. De andere Noord-Hollandse clash tussen RKAV Volendam en Veerhuys eindigde in 2-2. White Stones speelde ook gelijk: 1-1 tegen Groene Ster. Het duel tussen Feyenoord en FC Marlène werd afgelast vanwege coronabesmettingen.

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]