Start van hoofdcontent

HEILOO

nl

Neergeslagen Heilooër (20) ligt vier uur lang bewusteloos op straat

3 november 2021, 14.00 uur · Aangepast 3 november 2021, 14.45 uur · Door Redactie Alkmaar e.o.

Een 20-jarige man uit Heiloo is - naar nu blijkt - twee weken geleden in Heiloo van zijn fiets geslagen. Hij raakte bewusteloos en werd pas vier uur later wakker. De mishandeling gebeurde rond middernacht op de Kennemerstraatweg ter hoogte van Landgoed Nijenburg. De politie is op zoek naar getuigen.

Goolge Maps

Donderdag 21 oktober rijdt de Heilooër rond 00.00 uur over het fietspad langs de Kennemerstraatweg als hij, zo verklaart hij, uit het niets een harde klap tegen zijn hoofd krijgt.

Hij valt en raakt buiten bewustzijn. Pas vier uur later, rond 04.00 uur dus, wordt hij wakker en fietst op eigen kracht naar huis. Het slachtoffer heeft niet gezien wie hem geslagen heeft, maar spreekt wel van meerdere schimmen.

Wonden op z'n hoofd

Aan de mishandeling heeft hij verwondingen aan zijn hoofd, armen en benen overgehouden. Ook mist hij zijn bril en horloge, maar er zijn verder geen aanwijzingen dat hij beroofd is. Mogelijk zijn deze spullen in de omgeving gevonden.

Omdat de man afgelopen maandag aangifte heeft gedaan, is deze mishandeling nu pas bekend. De politie is op zoek naar mensen die die bewuste nacht iets gezien hebben tussen middernacht en vier uur in de ochtend. Hij zou vier uur lang ter hoogte van het Landgoed naast zijn fiets op de grond hebben gelegen.

💬 Wil je niets missen uit Alkmaar en omgeving?

Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]