Ga naar Content

Gelijkspel Hovocubo in tweede CL-duel

Hovocubo heeft in haar tweede wedstrijd in het hoofdtoernooi van de Champions League gelijkspeld. Het duel tegen het Finse Kampuksen Dynamo eindigde in 2-2, waardoor de ploeg van trainer Sander van Dijk nog altijd uitzicht heeft op een plaats bij de laatste zestien.

Hovocubo - Kampuksen Dynamo in de Champions League - Foto: Foto Hovocubo

Aan het einde van de eerste helft opende Soufian Charraoui de score, maar niet lang daarna maakte David Parente de gelijkmaker. Na rust was Parente nogmaals trefzeker. Iliass Bouzit zette de 2-2 eindstand op het bord.

Hovocubo won de eerste groepswedstrijd tegen Dinamo Plus met 5-0 en heeft na twee duels vier punten, evenveel als de tegenstander van zaterdag, het thuisspelende FC Mostar. De Bosniërs hebben wel een beter doelsaldo. De winaar van de groep plaatst zich voor de volgende ronde.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]