Ga naar Content

Gabrielle upcycled gebruikte spullen in Zaandam

Waarom spullen weggooien als ze met wat liefde en creativiteit een tweede leven kunnen hebben? Gabrielle Gobel uit Zaandam heeft een upcycle winkel waar gebruikte spullen een nieuwe toekomst kijken. 

Gabrielle Gobel uit Zaandam is creatief met de hoofdletter C. Ze woont in een mooi pand dat het voormalige slachthuis kantoor in Zaandam is. Naast dat Gabrielle een Bed and Breakfast en theetuin heeft, is ze de garage gaan verbouwen tot een 'upcycle winkeltje'.

In het winkeltje van Gabrielle zijn spullen te vinden die je niet zomaar overal tegenkomt. Voorbeeld: een glazen vaas is ruw geschilderd met zwarte verf en dat geeft meteen een andere look.

Vintage

Gabrielle knapt vintage tassen op die weer jaren meekunnen en ze ziet in allerlei andere gebruikte spullen nieuwe toepassingen. Ze is een echte onderneemster want ze zit vol met ideeën die ze zoveel mogelijk toepast.

Pak an doen
Noord- Hollanders zijn slim, innovatief en ondernemend. In het tv-programma Pak an doen kijken we hoe de nuchtere Noord- Hollander het aanpakt. We testen niet en spreken geen oordeel uit. We signaleren, kijken naar verscheidenheid en zoeken opmerkelijke initiatieven op. Wat is het geheim van succesvol zijn? En welke tips hebben ervaren ondernemers voor de beginners?

Tips? Stuur een mail naar [email protected]