Ga naar Content

Jari Vlak trekt geen lange neus na zege FC Emmen bij FC Volendam

Voor het eerst sinds zijn tussentijdse vertrek, halverwege het vorige seizoen, keerde Jari Vlak terug bij FC Volendam. Als aanvoerder van FC Emmen kegelde hij Volendam uit het bekertoernooi (0-3).

Jari Vlak na de 3-0 bekerzege van FC Emmen bij FC Volendam - NH Sport/Edward Deekker

Vlak gaf de assist bij de 0-1 van Rui Mendes kort na rust. Nadat Emmen in de 78e minuut op 0-2 was gekomen, merkte de middenvelder dat de wedstrijd wel gespeeld was.

"Ik heb me in het veld rustig gehouden"

Oud-FC Volendam-speler Jari Vlak

Dat was voor hem geen reden om zijn oud-ploeggenoten daar in het veld mee te pesten. "Nee, ik heb me rustig gehouden." Bovendien keert Vlak over anderhalve week alweer met FC Emmen terug in het Volendam-stadion als beide teams elkaar in de competitie treffen. "Die wedstrijd is misschien wel belangrijker. Als we die verliezen, is het gat aardig groot."

Vlak had vanavond van trainer Dick Lukkien in Volendam mogen blijven. Een aantrekkelijke optie was dat overigens niet voor hem. Morgenochtend staat er gewoon een training in Emmen gepland. 

Waar Vlak met een flinke grijns alle camerateams te woord stond, had trainer Wim Jonk er na de bekeruitschakeling flink de smoor in.

Tekst gaat verder onder de video.

Trainer Wim Jonk na de bekeruitschakeling - NH Nieuws

Vrijdag speelt FC Volendam opnieuw thuis. Dan komt hekkensluiter FC Dordrecht naar het vissersdorp. Uiteraard kun je dat duel rechtstreeks volgen op NH Radio. 

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]