Ga naar Content

Bloedneuzen, knockdowns en prestige op Rings Gala in Beverwijk

In een uitverkochte sporthal De Walvis in Beverwijk werd zaterdag het Rings Gala georganiseerd. "Voor mij is het belangrijk om hier goed te presteren, want op dit gala stond ik ook als kleine jongen", aldus kickbokser Jos van Belzen. 

Rings Gala in Beverwijk - NH Nieuws

De IJmuidernaar nam het zaterdag op tegen Mark Trijsburg uit Amstelveen. Na vijf uitputtende rondes wees de jury Van Belzen als winnaar aan. "Een harde wedstrijd met veel lowkicks en combinaties. Er was er alleen één dominanter. Dus die heeft gewonnen", aldus Van Belzen die zo de Nederlandse Rings titel veroverde.

"Er was er alleen één dominanter. Dus die heeft gewonnen"

kickbokser jos van belzen

Voor Beverwijker Brian Douwes was het een mindere avond. Hij verloor zijn partij van Perry Reichling. In de eerste ronde sloeg Douwes Reichling nog naar de grond. De twee rondes daarna was de Limburger dominanter. Een extra vierde ronde moest uitkomst bieden. Uiteindelijk wees de jury Reichling als winnaar aan.

NH Sport was de hele avond aanwezig en maakte de bovenstaande reportage. 

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]