Ga naar Content

AFC-trainer Landvreugd timmert aan de weg en hoopt op 'mooie club' in betaald voetbal

Na vier seizoenen bij tweededivisionist AFC hoopt trainer Uli Landvreugd op een stap hogerop. "Het liefst ga ik aan de slag in het betaalde voetbal. Zo niet dan de tweede divisie, maar ik ambieer het hoogst haalbare", aldus Landvreugd.

Foto: Orange Pictures / Jan Mulder

De trainer van AFC loopt momenteel al stage bij Telstar dit seizoen. Landvreugd volgt dit seizoen namelijk de UEFA Pro opleiding, het vroegere Coach Betaald Voetbal. Met het diploma kan je zelfstandig aan de slag in het betaalde voetbal. "Het is heel leerzaam. Je moet het echt bijhouden en het is een pittige opleiding."

AFC-trainer Uli Landvreugd hoopt aan de slag te gaan in het betaalde voetbal - NH Nieuws

Droomclub

De 49-jarige Amsterdammer zit vol met ambities. Hij staat komend seizoen open voor van alles in het binnen- of buitenland, maar op de vraag op wat zijn droomclub is, begint Landvreugd te lachen.

Wat is de droomclub van Uli Landvreugd? - NH Nieuws

AFC staat momenteel tweede in de tweede divisie met 17 punten uit negen duels. Koploper is Katwijk met 24 punten uit negen duels. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]