Ga naar Content

Matchwinner Kökcu na 'gestolen' overwinning Telstar: "Uitbarsting van vreugde"

Telstar won vanavond in Eindhoven met 2-3 van Jong PSV. Man van de wedstrijd was invaller Ozan Kökcü dankzij zijn winnende doelpunt in de tweede helft. "Het is goed dat het geluk nu eens aan onze zijde is", aldus Kökcü.

Ozan Kökcü zorgde met zijn treffer voor de 2-3 overwinning van Telstar op Jong PSV - NH Sport/Frank van der Meijden

"Na de 2-2 zei ik al tijdens het warmlopen dat we niet in paniek moesten raken. Uiteindelijk maken wij de 2-3 en krijgen zij nog een paar goede kansen. Daar hadden we nu wel wat geluk mee, maar we hebben ook vaak genoeg geen geluk gehad. Daarom zijn we nu extra blij met deze overwinning", aldus Kökcü voor de camera van NH Sport. 

"Het was in alle eerlijkheid een gestolen overwinning"

Telstar-trainer Andries Jonker

Telstar-trainer Andries Jonker sloot zich aan bij de woorden van Kökcü. "Wij kennen de andere kant van de medaille ook. We hebben vaak genoeg een wedstrijd gespeeld en dan vonden we uiteindelijk dat er meer in had gezeten", vertelt Jonker na afloop van het duel. "Vanavond hebben we een keer geluk. En dat is ook wel eens lekker." 

Aanstaande vrijdag is de volgende wedstrijd van Telstar. Dan speelt de ploeg van Andries Jonker thuis in Velsen-Zuid om 20.00 uur tegen Helmond Sport. Dit duel is live te volgen op NH Radio. 

Telstar-trainer Andries Jonker: "We hebben ook een half uur lang alle hoeken gezien" - NH Sport/Frank van der Meijden

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]