Ga naar Content

Van Mieghem loodst FC Volendam voorbij Telstar: "Lekkere avond zo"

FC Volendam heeft het in Velsen-Zuid altijd moeilijk met Telstar. Vanavond rolde er een 5-1 zege uit de bus. Daryl van Mieghem drukte zeer nadrukkelijk zijn stempel op de wedstrijd. De aanvaller scoorde de 1-3 en bereidde drie van de vier andere doelpunten voor.

Daryl van Mieghem naa Telstar - FC Volendam - NH Sport/Edward Dekker

In het eerste kwartier zag het er niet naar uit dat FC Volendam de wedstrijd zo overtuigend zou winnen. Trainer Wim Jonk was uitermate teleurgesteld dat zijn ploeg zich mee liet slepen in het spel van Telstar. De thuisploeg was echter buitengewoon slordig met de kansen die ze creëerde. En dus was Jonk -ondanks de 5-1 zege- niet helemaal tevreden.

Tekst gaat verder onder de video.

Het eerste kwartier was niet FC Volendam maar Telstar de bovenliggende partij - NH Sport/Edward Dekker

Dat FC Volendam met zulke ruime cijfers wint is uniek. De onderlinge resultaten zijn deze eeuw in evenwicht. De grootste zege ooit boekten de Volendammers in 2012: 0-3. Dat Telstar-uit lastig is, wisten de spelers ook. 

Tekst gaat verder onder de video.

FC Volendam heeft het in Velsen-Zuid altijd lastig - NH Sport/Edward Dekker

Maandag komt FC Volendam opnieuw in actie. NAC Breda komt dan naar het vissersdorp. Uiteraard kun je dat duel live op de radio volgen in een extra radio-uitzending van NH Sport die om 18.00 uur begint.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]