Start van hoofdcontent

Sport

NL
V

LIVE NH Sport: Telstar - FC Volendam

15 oktober 2021, 08.57 uur · Aangepast 15 oktober 2021, 09.26 uur · Door Edward Dekker

Telstar - FC Volendam is één van de lastigste wedstrijden om te voorspellen wie er met de winst vandoor gaat. Vanavond om 20.00 uur is de vissersderby. Het duel in Velsen-Zuid is rechtstreeks op de radio te volgen is bij NH Sport. 

stadion Telstar - Pro Shots/Ron Baltus

Hoewel FC Volendam vrijwel altijd in de bovenste regionen van de eerste divisie vertoeft en Telstar vaker in het rechterrijtje te vinden is, ontlopen de onderlinge resultaten elkaar bitter weinig. Volgens de cijfertjes wonnen Telstar en FC Volendam deze eeuw elk zes keer en eindigde de vissersderby zeven keer onbeslist. Vorig seizoen werd het 2-2.

En omdat Telstar - FC Volendam het treffen is tussen twee Noord-Hollandse clubs legden verslaggevers Thomas Brood en Frank van der Meijden trainers en spelers een aantal stellingen voor. Om vast in de stemming te geraken. 

Tekst gaat verder onder de video.

Vissersderby-stellingen: "Jan Smit, maar ik vind Hans Klok ook goed" - NH Nieuws

Om echt helemaal niets te hoeven missen stuurt NH Sport vanavond twee verslaggevers naar de IJmond: Erik-Jan Brinkman en Edward Dekker verzorgen vanaf 20.00 uur het wedstrijdcommentaar. De radio-uitzending begint, zoals gebruikelijk, een uurtje vroeger. Presentator is Stef Swagers

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de uitzending op NH Radio
  • De talkshow 'De Aftrap' is iedere vrijdag te zien om 18.15 uur, 20.15 uur en 22.15

Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]