Ga naar Content

In sterke vorm verkerende Griekspoor grijpt ook eindzege in Napels

Tallon Griekspoor heeft vandaag het Challenger-toernooi van Napels op zijn naam geschreven. De tennisser uit Nieuw-Vennep won de finale overtuigend in twee sets van de Italiaan Andrea Pellegrino (6-3, 6-2). Het is voor Griekspoor zijn tweede eindzege in een week tijd. Vorige week was hij ook al de beste in Murcia.

Tallon Griekspoor - Foto: Orange Pictues / Jan-Willem de Lange

De 25-jarige Griekspoor begon sterk aan de finale en brak al snel de service van Pellegrino. De eerste set trok Griekspoor vakkundig naar zich toe, mede dankzij een goed lopende service. Ook in de tweede set walste de pupil van van Raemon Sluiter over de Italiaan heen. 

De eindzege in Napels betekent voor Griekspoor de vijfde eindzege in een Challenger dit jaar. Eerder was hij de beste in Amersfoort, Bratislava, Praag en dus vorige week in Murcia.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]