Ga naar Content

Oud-speler Kees Kwakman in De Aftrap kritisch over beleid koploper FC Volendam

Voor het eerst in zeven jaar staat FC Volendam bovenaan in de eerste divisie. Voor Kees Kwakman geen reden om op de loftrompet te blazen. In de voetbal talkshow De Aftrap, om 18.15 uur vanavond te zien, zegt de oud-speler dat de club riskant beleid voert door alles te laten bepalen door trainer Wim Jonk en zijn staf. "Wat blijft er over als zij weggaan?" 

Kees Kwakman is bezorgd om de toekomst van FC Volendam - NH Sport/Edward Dekker

"Wim Jonk is als trainer voor clubs natuurlijk enorm interessant. En neemt-ie dan zijn hele team mee?"

Oud-FC Volendam-speler Kees Kwakman

Kwakman maakte met oud-spelers als Jack Tuijp en Arnold Mühren deel uit van het technisch hart dat de leiding van de club met enige regelmaat van adviezen voorzag. Omdat daar naar de zin van de leden te weinig mee werd gedaan, is daar een einde aan gekomen. De huidige analist van ESPN zit nu met zijn zoontje als supporter van FC Volendam op de tribune.

Sportjournalist Frits Barend is de andere gast in De Aftrap. Hij breekt in de uitzending een lans voor Jay Gorter als eerste doelman van Ajax. "Waarom zou je die niet de kans geven? Ik heb hem vorig jaar bij Go Ahead fantastische wedstrijden zien spelen." 

Kijk hieronder voor de hele uitzending van De Aftrap. Wil je oude afleveringen terugkijken? Ga dan naar nhnieuws.nl/de-aftrap.

De Aftrap van vrijdag 8 oktober met Frits Barend en Kees Kwakman - NH Sport/Edward Dekker

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]