Start van hoofdcontent

Sport

NL
V

Telstar met redelijk fitte selectie tegen FC Den Bosch: "Dat zijn we niet gewend"

30 september 2021, 17.05 uur · Aangepast 30 september 2021, 18.09 uur · Door Thomas Brood

Telstar gaat met een zo goed als fitte selectie naar Noord-Brabant waar het vrijdag tegen Den Bosch speelt. "Dat zijn wij niet gewend geweest in 2021, dus wij kijken uit naar het duel". aldus trainer Andries Jonker. 

Andries Jonker Telstar - Kees Kuijt/Orange Pictures

Zakir twijfelgeval

Yassine Zakir is echter een twijfelgeval voor de wedstrijd tegen FC Den Bosch. Marouan El Ouardini en Roman Tugarinov zijn morgen in ieder geval niet van de partij. De Russische Tugarinov werd aan het begin van het seizoen vastgelegd, maar hij speelde nog geen minuut voor Telstar. "Hij traint inmiddels mee met de groep. Op 12 oktober oefenen wij tegen AFC en daar werken wij met hem naartoe", aldus Jonker.  

Versterkingen? 

Ondanks dat de transferperiode is afgelopen, is Telstar nog steeds op zoek naar een versterking centraal in de verdediging. Ook kwam vorige week naar buiten dat aanvaller Fabian Serrarens heeft aangeklopt in Velsen-Zuid. "Ik heb inmiddels veertien aanvragen gehad van spelers die mee willen doen bij Telstar. Ik heb tegen iedereen gezegd dat wij eerst tegen Den Bosch gaan spelen en daarna de balans gaan opmaken van de start van de competitie", laat Jonker weten.

Quote

"Ik heb inmiddels veertien aanvragen gehad van spelers die mee willen doen bij Telstar"

telstar-trainer andries jonker

'Appie' Bouali deed de afgelopen weken mee met Telstar, maar is inmiddels met de noorderzon vertrokken. De verdediger kwam de afgelopen jaren uit voor het tweede van Borussia Dortmund, maar voetbalt inmiddels bij het Duitse VfL Lübeck. Telstar had gehoopt dat hij de opvolger van Frank Korpershoek kon zijn.

De wedstrijd tussen FC Den Bosch en Telstar begint vrijdag om 20.00 uur en is live te horen op NH Sport.

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]