Invaller El Kadiri laat FC Volendam juichen: "Mijn rendement moet omhoog"

Hij was het slachtoffer van enkele tegenvallende resultaten. Ibrahim el Kadiri verloor het vertrouwen van FC Volendam-trainer Wim Jonk en verhuisde van de basis naar de bank. Als invaller bewees de jonge buitenspeler vanavond tegen TOP Oss toch weer zijn waarde. Vooral de ontlading na zijn gelijkmaker was groot.

Toen El Kadiri vlak voor tijd gelijkmaakte, was de vreugde-uitbarsting groot - NH Sport/Edward Dekker

Voor trainer Wim Jonk was de overwinning een meevaller. De trainer was na afloop uitermate kritisch over het spel van zijn ploeg. Met name de eerste helft vond de Volendammer ondermaats. Dat de punten alsnog mee de bus ingingen, moet lekker smaken. Of toch niet?

Tekst gaat verder onder de video met Wim Jonk.

Trainer Wim Jonk zag FC Volendam in de slotfase een achterstand ombouwen in een 3-2 zege - NH Sport/Edward Dekker

"We waren overal te laat"

FC Volendam-trainer Wim Jonk

Waar Denso Kasius ontzettend veel energie in de wedstrijd legde, drukte El Kadiri in zijn invalbeurt van 25 minuten zijn stempel op de wedstrijd.  De 19-jarige aanvaller raakte half augustus, na het gelijkspel bij Excelsior, zijn basisplek kwijt.

Tekst gaat verder onder de video.

"Ik ben niet zo bezig met kritiek. Ik bekijk het positief"

FC Volendam-speler Ibrahim EL kadiri

Ibrahim el Kadiri raakte zijn basisplek bij FC Volendam kwijt - NH Sport/Edward Dekker

Vrijdag speelt FC Volendam thuis tegen Almere City FC. Die wedstrijd is live te volgen op NH Radio.