Ga naar Content

De Aftrap: Martin van Ophuizen denkt niet dat Ajax zomaar eventjes kampioen wordt

Wie naar de uitslagen in de eredivisie kijkt, ziet dat Ajax ver boven de concurrentie uitsteekt. Toch denkt Martin van Ophuizen niet dat de Amsterdammers fluitend de landstitel gaan pakken. "Feyenoord en PSV gaan ook heel veel punten halen", zegt de oud-speler van AZ vanavond om 18.15 uur in voetbaltalkshow De Aftrap. 

Volgens Martin van Ophuizen is een nieuw kampioenschap Ajax is nog lang geen gelopen race - NH Sport/Edward Dekker

Volgens Van Ophuizen, tegenwoordig voetbalmakelaar, wordt het voor trainer Erik ten Hag ook nog een hele kunst om alle spelers tevreden te houden. Zeker als zij een aantal duels op de bank moeten plaatsnemen.  

Ook sportjournalist Jaap de Groot schuift aan in De Aftrap. Volgens de columnist van onder meer Het Parool heeft Ajax een stevig fundament voor de toekomst gelegd. "Ajax neemt een voorschot op de toekomst. Ze hebben in feite drie elftallen. Voor de internationale competitie, voor de eredivisie en dan heb je Jong Ajax nog."

"Zelfs reservespelers bij Ajax houden hun waarde"

sportjournalist Jaap de Groot

"Ze hebben het goed op de rit staan. Ze kunnen spelers moeiteloos doorverkopen en zelfs reservespelers houden hun waarde. Het is een mooie tijd om te puzzelen voor Marc Overmars (directeur voetbalzaken, red.)."

Natuurlijk gaat het vanavond ook over de komst van bondscoach Louis van Gaal naar Telstar. We spelen streetfootgolf met oud-Ajacied Hennie Meijer. Wil je de hele uitzending zien, kijk dan om 18.15, 20.15 of 22.15 uur op tv naar De Aftrap. 

Alle afleveringen van De Aftrap kun je via deze link terugkijken: nhnieuws.nl/de-aftrap.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]