Ga naar Content

Samenvatting: handbalsters SEW houden punt over na thriller tegen Quintus

De handbalsters van SEW zijn het nieuwe seizoen begonnen met een gelijkspel. In Nibbixwoud speelde de ploeg van Arthur Langedijk met 25-25 gelijk tegen Quintus.

De samenvatting tussen SEW en Quintus - NH Nieuws

SEW en Quintus waren in het eerste bedrijf aan elkaar gewaagd. De score van 12-13 in het voordeel van de bezoekers benadrukte dat spelbeeld. De Westfriezen begonnen echter slecht aan de tweede helft, waardoor Quintus uitliep naar 15-18.

Een sterke fase van SEW zorgde ervoor dat de thuisploeg weer richting Quintus kroop. De handbalsters knokten zich terug naar 22-22. In de spannende slotfase bleven beide ploegen aan elkaar gewaagd wat uiteindelijk resulteerde in een 25-25 eindstand. "Achteraf heb je een punt verloren, maar van tevoren heb je een punt gewonnen. Ik ben nu wel tevreden met één punt", aldus Langedijk.

"Ik ben nu wel tevreden met één punt"

SEW-trainer Arthur Langedijk

SEW-trainer Langendijk na de thriller tegen Quintus - NH Nieuws

Overige uitslagen:
VOC - BFC 46-22
HV Volendam - PCA/Kwiek 25-23
VZV - V&L Geleen 29-24

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]