Ga naar Content

Matchwinner Aktas geniet van winnende goal en kijkt uit naar komst Louis van Gaal

In de zeventigste minuut zorgde Özgür Aktas vanavond voor de enige treffer in de wedstrijd FC Dordrecht - Telstar (0-1). De centrale verdediger was uiteraard zeer content met zijn doelpunt. "Mooi om zo te winnen."

Aktas over z'n belangrijke kopgoal tegen Dordrecht - NH Nieuws

Uiteraard was er niet alleen vreugde bij de centrale verdediger, maar zeker ook bij Andries Jonker. De trainer zei afgelopen dagen keer op keer dat zijn ploeg niet thuis hoort in de onderste regionen van de eerste divisie. De drie punten zorgen ervoor dat Telstar twee plaatsen klimt op de ranglijst en nu achttiende staat.

Tekst loopt door onder de video.

Jonker over de winst op Dordrecht - NH Nieuws

Nu Telstar de eerste winstpartij van het seizoen in the pocket heeft kunnen de ogen op aankomende week. Een week waarin Louis van Gaal langskomt. Woensdag leidt de bondscoach de training en vrijdag bij de wedstrijd tegen Jong AZ is hij de eindverantwoordelijke bij de Witte Leeuwen. 

Tekst loopt door onder de video.

Aktas over de komst van bondscoach Louis van Gaal - NH Nieuws

De training van Van Gaal bij Telstar is woensdag live te volgen bij NH Sport en vrijdag kan je uiteraard de wedstrijd Telstar - Jong AZ live volgen op NH Radio.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]