Start van hoofdcontent

Sport

NL
V

AZ-trainer Jansen erkent magere seizoensstart: "Maar nog geen reden tot paniek"

17 september 2021, 17.18 uur · Aangepast 17 september 2021, 17.32 uur · Door Frank van der Meijden

Daags na de 2-2 tegen Randers in de Conference League, trainde AZ alweer op het eigen sportcomplex ter voorbereiding op het eredivisie-duel met Heracles. Het gelijkspel tegen de Denen betekende opnieuw een teleurstellende uitslag voor de Alkmaarse ploeg in het nog prille seizoen. "De wedstrijd tegen Heracles is ideaal om ons weer goed te presenteren", aldus AZ-trainer Pascal Jansen. 

AZ-trainer Pascal Jansen: "Ik zal niet snel een tirade houden" - NH Sport / Frank van der Meijden

De 48-jarige Jansen nam, ondanks het uit handen geven van een overwinning, zijn ploeg niets kwalijk. "Dit zijn dingen die we samen doen. Je wint en verliest samen," vertelt Jansen voor de camera van NH Sport. "Gisteren was helaas zo'n ongelukkig moment. We hadden het in een vroeg stadium al kunnen beslissen en dat hebben we helaas niet gedaan."

Tekst gaat verder onder de video

AZ-trainer Pascal Jansen: "Nog geen sprake van paniek" - NH Nieuws

Quote

"Het weggeven van doelpunten bij standaardsituaties is geen nieuw probleem"

AZ-trainer Pascal Jansen

Heracles-uit

Aanstaande zondag gaat AZ op bezoek bij Heracles. De ploeg uit Almelo staat op een zeventiende plaats, twee plekken onder AZ. "Beide ploegen hebben een magere start van het seizoen. Als je naar de stand op eletekst kijkt, is er inderdaad sprake van een degradatiekraker", aldus Jansen. 

Het duel tegen Heracles Almelo begint zondag om 16.45 uur. Live flitsen van het duel zijn te horen in de radio-uitzending van NH Sport. 

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de uitzending op NH Radio
  • De talkshow 'De Aftrap' is iedere vrijdag te zien om 18.15 uur, 20.15 uur en 22.15

Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]